4 x Panasonic Eneloop PRO NEW R6 AA 2500mAh baterije BK-3HCDE/4BE (blister)

Cena:21.00EUR
Takoj iz zaloge
Dodaj v košarico

Nova izboljšana serija HCDE

Nova okolju prijazna embalaža za shranjevanje polnilnih baterij

- največja zmogljivost med novo generacijo 2500 mAh polnilnih baterij
- po 12 mesecih po polnjenju ohrani 85% energije!
- deluje pri nizkih temperaturah do -20°C. C!
- v proizvodnem procesu polnijo s sončno energijo
Narejeno na Japonskem

Opis:

    nikelj-metal hidridna baterija
    minimalna kapaciteta: 2500 mAh
    napetost [V]: 1,2
    premer [mm]: 14,5
    višina [mm]: 50,5

NAJVIŠJI MODEL BK-3HCDE

 

Baterije Eneloop PRO so idealne za napajanje energijsko intenzivnih naprav, kot so bliskavice, brezžične tipkovnice in miške, krmilniki za igre, radijsko vodene igrače in za različne gospodinjske aparate. Z baterijami eneloop PRO lahko vse te naprave zdržijo veliko dlje.

 

Kaj je eneloop?

eneloop je zelena nova generacija polnilnih baterij, vnaprej napolnjenih, energijsko in denarno varčnih polnilnih baterij, ki jih je mogoče reciklirati in jih je mogoče napolniti in izprazniti do 2100-krat (do 500-krat za eneloop PRO). Prodajajo se v več kot 80 državah po vsem svetu, njihov japonski dizajn in japonsko proizvodnjo cenijo potrošniki po vsem svetu.
 

Gospodarske koristi

Čeprav so začetni stroški nakupa v primerjavi z drugimi baterijami in baterijami za ponovno polnjenje lahko razmeroma visoki, se bo to nadomestilo z dolgoročnim in stabilnim delovanjem v številnih ciklih polnjenja in praznjenja. Investicija v tehnologijo eneloop se povrne že po nekaj ciklih polnjenja, dolgoročni dobiček pa je zelo visok.


Baterija s stabilno napetostjo

Ena od glavnih značilnosti tehnologije eneloop je stabilen nivo napetosti. To je eden od razlogov, zakaj lahko na primer z baterijo eneloop posnamete veliko več fotografij.


Delovanje pri nizki temperaturi

Baterije eneloop odlično delujejo pri 0°C in se lahko uporabljajo tudi pri -20°C (čas delovanja bo krajši kot pri sobni temperaturi).


Enostavno polnjenje

Vse polnilnike, ki so zasnovani za polnjenje nikelj-metal-hidridnih (NiMH) baterij, je mogoče uporabiti za polnjenje akumulatorskih baterij eneloop.