Pomoč uporabnikom

V spletni trgovini www.eaelektronika.com vam Moj račun omogoča hiter in preprost dostop do podatkov o vaših naročilih. Kot registriran uporabnik imate dostop do številnih podatkov. Tako lahko preverite stanje svojega naročila ali (če je še možno) spremenite osebne podatke  ter naslov za prejemanje računov in dostavo pod Moji podatki. Tu lahko spreminjate gesla, urejate osebne podatke in naslove dostave ter računa.

1. Moj račun

  • Pregled naročil

Vsa naročila so sistematično urejena po datumu. Vsako naročilo je opremljeno z lastno zaporedno številko, ki jo lahko uporabljate za lažjo komunikacijo z referentom podjetja EA ELEKTRONIKA d.o.o. za pomoč uporabnikom in identifikacijo artikla pri osebnem prevzemu. Iz seznama so razvidni št. Naročila, Ime in priimek naročnika, datum in ura naročila in status obdelave naročila.

  • Več >>

V Pregledu naročil je na desni strani pri vsakem naročilu povezava Več>>. Če kliknete na Več>> se vam odprejo podrobnosti naročila. Znotraj vsakega naročila vidite vse podatke, ki ste jih navedli ob naročilu. Ti obsegajo naslov za pošiljanje računa, naslov za dostavo, način plačila, naziv artikla, število naročenih artiklov in ceno. V polju »Opomba«  pa lahko tudi preverite, kje trenutno se nahaja vaše naročilo in status naročila (V pripravi, V procesu pakiranja, Končano, Preklicano).

 

2. Moji podatki

Tukaj spreminjate svoje osebne podatke (ime, priimek, naslov, geslo).

 

V primeru, da želite vaš račun ukiniti oz. da bi kljub zgoraj navedenim informacijam imeli težave pri naročanju ali dostopanju do informacij o svojem nakupu, se lahko obrnete na spodnji kontakt:

 

Kontakt za informacije in pomoč uporabnikom

  • E-pošta: narocila@eaelektronika.si
  • Telefon: 02 – 252 70 78 (od PON-PET od 9:00~12:00 in od 14:00~17:00h)
  • Telefon: 040 - 70 83 88 (vsak dan od 9:00~19:00, razen praznikov)

 

Naročila po telefonu

Naročilo lahko oddate tudi preko telefona. Pokličite nas na 02 – 252 70 78 ali na 040-708388. Na voljo smo vam vsak dan od 9.00 do 19.00, razen praznikov.